Bulgarian English
Дограми
Фасади
Еталбонд
Керамични плотове
Стъклени врати и витрини
Сертификати
Анкетен лист
Декинг система
За нас Обекти Партньори Продукти Фотогалерия
 
RELAZZO
Най-добрата система за тераси от RAUWOOD
 
Като обект на дизайна, терасата придобива все по-голямо значение. Традиционните материали отсъпват пред иновационните. РЕХАУ поставя нови мащаби за качество със система за тераси RELAZZO, произведена от WPC – композитния материал RAUWOOD.

Дали съобразено с актуалната тенденция или с вечната елегантност – RELAZZO придава на всяка тераса индивидуален образ.

Благодарение на богатата палитра от цветове и декори, не само като оптика, а и като хаптика, атрактивна повърхност, комбинирана с многобройни варианти на полагане, Вие получавате безкрайни възможности за оформяне, така че всяка тераса може да се превърне в забележителен елемент.
 
Предимства:
  • Материалът RAUWOOD – оптимална рецептура
    Особеността на Relazzo се дължи на рецептурата на материала. Оптимално съчетаване на дърво и полимери, малките по размер дървесни влакна и хомогенното им разпределение, осигуряват много добра устойчивост на атмосферни влияния. Това дава на системата за тераси дълготрайност и висока стойност.

  • Профил с дълготраен живот = сигурна инвестиция
    В Relazzo са вложени десетилетни изследвания и опит в полимерната обработка. С това Вашата тераса убеждава и след години експлоатация: високо устойчива форма в трите измерения, без трески и опастност от одрасквания, не се хлъзга – и всичко това под формата на едно екологично и дълготрайно решение.

  • Интелигентно полагане и разширяване на подложната система
    С уникалната кламерна система, отделните профили могат да бъдат монтирани и демонтирани бързо и просто. При това Вие можете по-късно, по Ваше желание да промените Вашата тераса или да разширите покритието с Relazzo.
 
 Какво представлява

 Как се монтира
 
 
 
ПЛОВДИВ 4000
ул. Дамян Балабанов №6
  тeл.: 
+359 32/ 644 977
фaкс:  +359 32/ 644 988
  email: krago@abv.bg
  Powered by: CS Development Ltd КРАГО ЕООД © 2007 Всички права запазени